Monitor LED 24 BenQ RL2455HM Full HD

imagine Monitor LED 24 BenQ RL2455HM Full HD rl2455hm

Jocurile au nevoie de detalii
Comenzi şi vizibilitate perfectă pentru Controlul Total

Construit pentru a avea cele mai bune rezultate în jocurile de strategie (RTS), RL2455HM este dovada clară că pentru jocuri este nevoie de detalii. Pentru a putea oferi performanÅ£e depline gamerilor, fiecare caracteristică a fost meticulos gândită pentru a oferi în jocuri vizibilitatea optimă ÅŸi exact comenzile necesare.

BenQ continuă colaborarea cu jucatori legendari ai League of Legends care din ianuarie reprezinta Gambit Gaming: Alex Ich, Diamond, Darien, Genja si Edward (cunoscut înainte ca Gosu Pepper). Acest cvintet reprezintă una dintre cele mai importante echipe din lume. De-a lungul anilor au demonstrat performanÅ£e deosebite în turneele de League of Legends de pe tot globul, câÅŸtigand turneele pe monitoare de gaming BenQ. Pe scena de la Katovice Extreme Masters Gambit Players au impresionat pe toată lumea cu jocul lor extrem de performant.

"Black eQualizer" îÅ£i oferă vizibilitate totală

Black eQualizer este o nouă funcÅ£ie dezvoltată de BenQ în colaborare cu gameri profesioniÅŸti pentru a putea oferi un nivel de control ÅŸi vizibilitate care nu a mai fost atins pană acum. Prin intermediul motorului de procesare de culoare, scenele întunecate sunt mai luminoase fără a supra-ilumina zonele de culoare alba, astfel păstrandu-se toate detalii din zona respectivă. Black eQualizer permite jucătorului să "vadă" inamicii dintr-o zonă mult mărită, permiÅ£andu-le să reacÅ£ioneze rapid în timpul luptelor, în orice situaÅ£ie. Nu lăsaÅ£i ca vizibilitatea slabă să hotărască în locul tău soarta jocului.

Noul mod exclusiv RTS iţi permite să joci ca un profesionist

În timpul etapelor de dezvoltare ÅŸi testare a produsului, echipa de ingineri BenQ a ajustat performanÅ£a de afiÅŸare a RL2455HM, pentru o mai bună accesibilitate ÅŸi confort. Rezultatul a fost un nou mod de afiÅŸare, modul presetat RTS, mod ce îÅ£i ajustează monitorul pentru o vizualizare optimă a jocurilor de strategie. Modul RTS, exclusiv BenQ, este arma secretă supremă. Prin intermediul procesorului de procesare de culoare, scenele RTS întunecate sunt mai luminoase fără a supra-ilumina zonele de culoare alba, astfel păstrandu-se toate detalii RTS din zona respectivă. Acum noul monitor ofera doua moduri : RTS 1 Mode pentru Starcrft II si RTS Mode 2 pentru Dota II. Modurile RTS exclusive vor fi arma ta secreta.


Poţi să-ţi personalizezi formatul de vizualizare

FuncÅ£iile Display Mode ÅŸi Smart Scaling îÅ£i permit să schimbi în timpul jocului dimensiunile de afiÅŸare pentru a se potrivi exact preferinÅ£elor tale de vizualizare. Folosind Display Mode schimbi instantaneu între diferitele dimensiuni de vizualizare ale ecranului screen, de la 17",19"W, 21.5"W, 22"W, 23"W. Sau poÅ£i folosi avantajul funcÅ£iei Smart Scaling pentru a te bucura de flexibilitate scalării imaginilor în orice dimensiune. PoÅ£i desigur să combini cele două funcÅ£ii, in orice program sau joc, pentru a obÅ£ine formatul de imagine care Å£i se potriveÅŸte cel mai bine.

Timp de răspuns de 1ms GTG

Un timpul de raspuns de 1ms GTG este viteza de care ai nevoie pentru a nu-Å£i influenÅ£a negativ experienÅ£a de gaming. Scenele de acÅ£iune rapide ÅŸi tranziÅ£iile bruÅŸte vor afiÅŸate clar, fără efectele deranjante de ghosting sau înceÅ£oÅŸare. Controleză tu jocul; nu lăsa jocul pe "mâinile" unui monitor lent.

Interfaţă Utilizator (UI) pentru o navigare rapidă

Un nou meniu OSD a fost proiectat special pentru a-Å£i oferi o utilizare cât mai uÅŸoară ÅŸi intuitivă, prin acces ÅŸi selecÅ£ie orizontală a funcÅ£iilor meniului. Acest design simplu face ca navigarea prin meniu ÅŸi selecÅ£ia opÅ£iunior să se facă mult mai uÅŸor.


Monitorul Oficial al Masterului Intel Extreme

BenQ ca sponsor ÅŸi seriile de monitoare BenQ XL ÅŸi RL sunt monitoarele oficiale ale Mastersului de Gaming Intel Extreme în sezonul 2012/2013.


Compatibil Windows® 8 and Windows®

RL2455HM este certificat Windows® 8 ÅŸi Windows® 7 ÅŸi este pe deplin compatibil cu schema de culori a amblelor sisteme de operare. La conectarea monitorului RL2455HM la computerul tău, sistemul de operare Windows® 8 îl va recunoaÅŸte instantaneu, făcând ca setarea ÅŸi conectarea să fie făcută fără niciun efort.

Cumpara Monitor LED 24 BenQ RL2455HM Full HD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 24 BenQ RL2455HM Full HD rl2455hm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 502 x 579 x 213 (HAS Highest)
392 x 579 x 213 (HAS Lowest)
Dimensiuni cu dispozitivul de montare pe perete (VxLxA mm) 350 x 579 x 63
Greutate (Kg): 5.1
Putere consumata (W): Consum energetic (Modul pornit) < 23W
Modul de economisire energetică < 0.3W
Alimentare: Built-in
Display Contrast: Contrast nativ (real) 1000:1
Contrast Dinamic (Dynamic Contrast Ratio) 12Mil:1
Timp de raspuns: 1
Tip display: LED
Diagonala: 24 inch (60.96cm)
Intensitate luminoasa 250 cd/m
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Dimensiune punct (mm): 0.276
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7millioane
Largime de banda (MHz): 205
Rata orizontala de refresh (KHz): 30-83
Rata verticala de refresh (Hz): 50-76
Temperatura culoare: Reddish/ Normal/ Bluish/ user mode
Imagine Semnal intrare: D-sub
DVI-DL(Dual Link)
2x HDMI
Conectivitate Compatibilitate: Compatibilitate Windows 7
Compatibilitate Windows 8
Conectivitate: Headphone Jack
Line in
Facilitati Boxe integrate: 2 x 2W
Functii: Senseye 3
AMA (Advance Motion Accelerator)
HDCP
Securitate K Locker
Black eQualizer
Smart Scaling
OSD: 17 languages
Standarde: TCO 5.2
Accesorii incluse: Cablu VGA
Cablu DVI
Cablu alimentare 220V
Altele: Inclinare (jos/sus) -5/15

Display Mode 17 / 19/ 19W/ 21.5W/ 22W/ 23W inch

Mod RTS (Gaming – Real Time Strategy)
– RTS Mode 1 pentru Starcrft II
– RTS Mode 2 pentru Dota II

Montare pe perete VESA 100x100mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Dimensiuni 435 x 579 x 189
Dimensiuni cu dispozitivul de montare pe perete 350 x 579 x 63
Greutate (Kg): 4.1
Putere consumata (W): Consum energetic (Modul pornit) 27 W (Based on Energy Star 6.0 test criteria)
Modul de economisire energetica 0.5 W
Alimentare: Built-in

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 24 BenQ RL2455HM Full HD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

3 thoughts on “Monitor LED 24 BenQ RL2455HM Full HD”

 1. PRO:
  Materiale de calitate
  Vine cu cablu DVI
  Mai multe moduri de gaming cele standard
  CONTRA:
  Inafara de modurile de gaming, care nu prea le vad utile (cel putin eu l-am setat dupa capul meu sa se vada clar si nu prea luminos/colorat), nu are prea multi factori de gaming, incat poti spune ca e un monitor de gaming.
  Este blocat in 60hz. Am avut un monitor acer (cumparat sh) pe vga, si l-am putut urca din softul nvidia la 75hz, pe acesta nu pot.
  Concluzie: Daca vreti un monitor de gaming, axati-va pe modelele XL de la benq, cele cu 144hz. Daca vreti un monitor de calitate, si nu prea va intereseaza partea cu hz-ii, acest monitor este perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *