Monitor LED 27 Samsung S27A350H Full HD

imagine Monitor LED 27 Samsung S27A350H Full HD ls27a350hs/en
Experimentati niveluri noi de culoare, stralucire si calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast. Monitoarele SA350 ofera imagini atat de realiste încat vor transforma întreaga dvs. experienta de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5000000:1, cel mai mare disponibil în prezent, monitorul SA350 se asigura ca tonurile de negru sunt cele mai întunecate si culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai stralucitoare. Veti remarca imediat imaginea de claritatea cristalului si intensitatea sa incredibila. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încat alte ecrane par sterse în comparatie cu acesta. Duceti placerea vizionarii la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio si bucurati-va de continutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merita.

Controlati luminozitatea, conservati energia

Economisirea ecologica este usoara. Ajusteaza luminozitatea monitorului Samsung in functie de cata energie doriti sa economisiti. Datorita celor trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% si Economisire energie oprita), puteti intr-adevar sa reglati monitorul astfel incat sa satisfaca nevoile dvs. Angajamentul Samsung fata de economisirea energiei este menit sa va ajute pe dvs. si mediul, iar cu pana la 50% economie de consum veti modifica pozitiv urmele pe care le lasati asupra mediului. Economisiti energie fara efort si preluati controlul cu economisirea ecologica.

Percepeti imaginile asa cum doriti cu ajutorul unghiurilor de vizualizare mai largi

Cum va place sa urmariti filmele? Va place sa stati intins pe canapea? Sa stati in fotoliul favorit? Sa gatiti sau sa faceti exercitii? Indiferent daca stati in picioare, asezat sau culcat, Samsung Magic Angle se asigura ca filmul se afla intotdeauna in centrul atentiei si ca dvs. stati tot timpul comod. Acest lucru inseamna ca, multumita administrarii unghiurilor de vizualizare in 5 moduri, din orice unghi veti privi monitorul Samsung va veti bucura de o experienta vizuala completa si de o claritate exceptionala a imaginilor. incepeti sa vizionati filmele preferate si continutul multimedia bucurându-va de un confort total si fara restrictii, multumita Magic Angle.

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Samsung S27A350H Full HD ls27a350hs/en
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 578.6 x 438.7 x 239.2mm
Greutate (Kg): 3.9kg
Putere consumata (W): 27Watts
Display Contrast: Mega Contrast
Timp de raspuns: 2
Tip display: LED
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 300cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7
Imagine Semnal intrare: VGA (D-Sub)
Composite Video
Conectivitate Compatibilitate: Mac compatible
Facilitati Functii: Samsung MagicAngle, Samsung MagicBright3
Samsung MagicColor, MagicTune
Altele: Eco Saving, Multi Screen S/W,Off Timer
Customized Key, Image Size, DVI with HDCP
Altele Putere consumata (W): 29W

3 thoughts on “Monitor LED 27 Samsung S27A350H Full HD”

  1. Am cumparat acest monitor in urma cu o saptamana. Am asteptat sa il testez inainte sa postez ceva. Ecranul este perfect, culorile sunt vii si datorita MAGICOLOR poti viziona orice tip de imagine. L-am luat mai mult pentru a-mi oferi mai mult spatiu pentru design  grafic. Il recomand cu caldura. Daca vreti un ecran mare cu un design atragator si inteligent va recomand aces produs.

  2. acest model are sistem de prindere in spate ( adica cele 4 gauri pt a il prinde de un suport de perete) ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.