Monitor LED 27 Samsung S27B750v Full HD HDMI

imagine Monitor LED 27 Samsung S27B750v Full HD HDMI s27b750vLED 27 Wide, 1920×1080, D-sub, DVI, 2xHDMI, 2ms(G2G), MegaDCR, 300cd/mp, 170º/160º, BlackWhite Glossy, MHL (Mobile High-Definition Link), contine cablu MHL

ExperimentaÅ£i un design modern care iese în evidenţă ÅŸi arată natural. Curbele uluitoare ale monitorului LED din seria 7, ca ÅŸi aspectul său minunat sunt calde ÅŸi provocatoare totodată. Cu funcÅ£ia Mobile Link de înaltă definiÅ£ie, difuzoarele stereo încorporate ÅŸi tehnologia Mega Dynamic Contrast Ratio vă veÅ£i bucura de conÅ£inutul multimedia de pe dispozitivele mobile sau PC-uri. Intrările 2HDMI livrează tot conÅ£inutul dvs., iar funcÅ£ia Eco Saving scade costurile. Monitorul LED din seria 7 aduce armonie în mediul dvs. de vizionare.

Captivează simţurile prin curbele sale uluitoare

AlegeÅ£i un monitor cu un aspect estetic superior care va lumina mediul din preajma dvs. Designul elegant, în curbe ÅŸi o combinaÅ£ie armonioasă de alb ÅŸi negru oferă un aspect organic, părând mai cald ÅŸi mai natural decât alte monitoare. Această combinaÅ£ie de linii drepte ÅŸi contururi blânde a fost creată pentru a fi mai atrăgătoare. AÅŸadar, combinaÅ£i minimalismul cu liniile curbe pline de stil ÅŸi descoperiÅ£i viitorul designului pentru monitoare.
 

Vizionare îmbunătăţită de la dispozitivul mobil la monitor

Cu funcÅ£ia Mobile Link de înaltă definiÅ£ie (MHL) experimentaÅ£i divertismentul cu un monitor de lux în modul ecran complet ÅŸi o calitate superioară HD a vizionării. MHL vă permite să vizionaÅ£i din miÅŸcare videoclipuri ÅŸi alte tipuri de conÅ£inut, apoi să conectaÅ£i cu uÅŸurinţă dispozitivul mobil la un monitor cu cablul inclus. PuteÅ£i termina vizionarea la o uluitoare calitate HD oriunde doriÅ£i ÅŸi, de asemenea, aveÅ£i posibilitatea de a încărca dispozitivele în timpul conectării. CombinaÅ£i portabilitatea cu confortul de acasă, pentru o vizionare optimizată.

SoluÅ£ia totală audio-video cu difuzoare încorporate

Difuzorul stereo Samsung încorporat este un difuzor cu 5 căi care furnizează sunet stereo de înaltă calitate ÅŸi o experienţă multimedia mai bogată. Vă veÅ£i bucura de o calitate superioară a filmelor ÅŸi a muzicii, ca ÅŸi cum v-aÅ£i afla la teatru sau în sala de concert, mulÅ£umită remarcabilului sistem de redare audio de la Samsung. ExperimentaÅ£i un confort total ÅŸi obÅ£ineÅ£i maximul din spaÅ£iul de acasă sau de la serviciu prin difuzoarele încorporate eficiente din punct de vedere economic.

Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast

Mega Dynamic Contrast Ratio oferă experienÅ£ei dvs. de vizionare noi nivele ale calităţii culorii, cu imagini care sunt atât de realiste, încât par vii. Raportul de contrast ameÅ£itor, 5.000.000:1, afiÅŸează întunecimea absolută a nuanÅ£elor de negru, precum ÅŸi cele mai strălucitoare nuanÅ£e ale albului pur ÅŸi celorlalte culori. VeÅ£i remarca imaginea clară, având limpezimea cristalului. Este asemenea unei explozii de culori, care face ca celelalte ecrane să pară ÅŸterse în comparaÅ£ie cu acesta. BucuraÅ£i-vă de conÅ£inutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merită.

Percepeţi imaginile aşa cum doriţi cu ajutorul unghiurilor de vizualizare mai largi

Caracteristica Samsung Magic Angle se asigură ce filmul se află întotdeauna în poziÅ£ia centrală ÅŸi că dvs. vă simÅ£iÅ£i mereu confortabil. Acest lucru înseamnă că, mulÅ£umită administrării unghiurilor de vizualizare în 5 moduri, din orice unghi veÅ£i privi monitorul Samsung, vă veÅ£i bucura de o experienţă vizuală completă ÅŸi de o claritate excepÅ£ională a imaginilor. ÎncepeÅ£i să vizionaÅ£i filmele preferate ÅŸi conÅ£inutul multimedia bucurându-vă de un confort total ÅŸi fără restricÅ£ii, mulÅ£umită funcÅ£iei Magic Angle.

Controlaţi consumul electric, conservaţi energia

Caracteristica Eco Saving uÅŸurează economisirea energiei. Aceasta ajustează luminozitatea monitorului Samsung în funcÅ£ie de cantitatea de energie pe care doriÅ£i să o economisiÅ£i. AlegeÅ£i dintre cele trei moduri de economisire a energiei (50%, 25% ÅŸi Oprire economisire energie) pe cel care se potriveÅŸte modului în care dvs. utilizaÅ£i monitorul. Consumând cu 50% mai puÅ£in, puteÅ£i avea într-adevăr un impact pozitiv asupra amprentei dvs. ecologice. EconomisiÅ£i energie fără efort ÅŸi preluaÅ£i controlul cu Eco Saving.

ÎmbogăţiÅ£i-vă experienÅ£a cu diverse intrări

De ce să nu aduceÅ£i la viaţă ceva mai mult decât filmele favorite? Monitorul Samsung LED 2HDMI din seria 7, cu gama sa largă de intrări, asigură că totul este uÅŸor de realizat, de la jocuri la conversaÅ£iile online cu prietenii. Datorită diverselor intrări, cum ar fi DP, HDMI ÅŸi DVI, monitorul asigură compatibilitate mai mare ÅŸi poate gestiona orice conÅ£inut.

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Samsung S27B750v Full HD HDMI s27b750v
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand : 553.2 x 410.15 x 195mm,
Fara stand : 553.2 x 336.2 x 56.3mm
Greutate (Kg): 2.95kg
Putere consumata (W): 40W
Display Contrast: Mega DCR (Static 3000:1)
Timp de raspuns: 2gtg
Tip display: LED
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 300cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170 gr /160 gr
Rezolutie optima: 1920×1080
Reproducere culori (milioane): 16.7 Million
Conectivitate Conectivitate: HDMI x 2, D-Sub x 1, Audio In/Out x 1, Speaker x 1
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: 5W x 2
Functii: Eco Saving, Multi Screen S/W, Samsung MagicAngle, Samsung MagicBright3, Samsung MagicColor, Off Timer, MagicTune, Customized Key, Image Size, Mobile High-Definition Link (MHL)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): Cu stand : 636 x 474 x 204mm,
Fara stand : 636 x 380 x 31mm
Greutate (Kg): 6.3kg
Putere consumata (W): 42W(Typ)

Leave a Reply

Your email address will not be published.