Monitor LED 27 Samsung T27A750 Full HD 3D cu TV Tuner

imagine Monitor LED 27 Samsung T27A750 Full HD 3D cu TV Tuner t27a750

27 LED 3D – 1920 x 1080, 5ms, 1mil:1, 300cd/mp, 170/160, D- sub/2xHDMI/2xUSB/Component/Tuner DTV


Divertismentul 3D extrem este gata să se dezlănÅ£uie cu monitorul HDTV TA750 de la Samsung. Cu un design subÅ£ire ÅŸi linii drepte sofisticate, accente clare ÅŸi muchii înguste, monitorul TA750 vă învăluie ÅŸi mai adânc în fiecare scenă. Åži, prin eliminarea barierelor tradiÅ£ionale, monitorul TA750 oferă o platformă în care conÅ£inutul pentru HDTV, PC ÅŸi AV coexistă într-un singur ecran. De asemenea, monitorul TA750 mai integrează ÅŸi aplicaÅ£ii, cum ar fi Smart Hub, AllShare, ConnectShare, tehnologia Picture-In-Picture, Ultra Clear Panel ÅŸi caracteristica Photo Accuracy 100%, pentru a oferi o experienţă complet nouă. AdăugaÅ£i la acestea motorul HyperReal 3D ÅŸi Convertorul 3D ÅŸi obÅ£ineÅ£i o experienţă 3D extremă, cu posibilităţi nelimitate de conectivitate pe un singur monitor HDTV.

Incercati in tehnologiile Samsung 3D Bucurati-va de centrul multimedia de ultima generatie Intregul continut pe un singur monitor Samsung HDTV Experienta 3D cu o calitate imbunatatita a imaginii
Treceţi la nivelul următor cu motorul HyperReal 3D

Samsung a atins cel mai înalt standard al imaginilor 3D extreme, datorită motorului intuitiv HyperReal 3D. Este o tehnologie ce funcÅ£ionează asemenea creierului, care permite monitorului HDTV TA750 Samsung să controleze culoarea, contrastul, efectele 3D ÅŸi miÅŸcarea, oferind rezultate incredibile. Imaginile 3D Full HD sunt atât de reale ÅŸi de clare, încât veÅ£i avea o experienţă captivantă ÅŸi în acelaÅŸi timp confortabilă.

 

VedeÅ£i imaginile 2D într-o nouă dimensiune, cu un convertor 3D

Vizionarea imaginilor 2D în format 3D poate părea de domeniul fantasticului, însă cu Samsung, aceasta este o realitate extraordinară. Prin apăsarea unui buton, Convertorul 3D Samsung transformă programele sau filmele dvs. favorite de la TV, adăugându-le o adâncime 3D uimitoare. ConÅ£inutul dvs. preferat 2D va fi reinventat. Cu caracteristica de reglare vizuală 3D, puteÅ£i personaliza experienÅ£a dvs. 3D conform preferinÅ£elor individuale. Este un nivel nou al confortului vizual.

 

O experienţă vizuală 3D mai luminoasă, mai captivantă

Cu o luminozitate de 1,5 ori mai bună, experienÅ£a 3D extremă a monitorului TA750 este gata să vă înfăţiÅŸeze imagini uimitoare. Utilizând emiţătorul Samsung integrat ÅŸi ochelarii Active 3D imaginile apar mai vibrante ÅŸi mai luminoase. Altă caracteristică ce deosebeÅŸte monitorul HDTV TA750 de alte monitoare este iluminarea de fundal a panoului, care porneÅŸte numai când jaluzelele sunt trase. Astfel, experienÅ£a 3D este optimă ÅŸi se economiseÅŸte energie.

 

AllShare şi ConnectShare vă permit să vă bucuraţi de un centru multimedia de ultimă generaţie.

Centralizarea elementelor multimedia nu a fost niciodată mai simplă. Monitorul TA750 permite conexiuni prin AllShare, ConnectShare sau printr-una din multele conexiuni multimedia, cum ar fi HDMI sau USB.

Bucuraţi-vă de conectivitate nelimitată prin Samsung AllShare

ConectaÅ£i pur ÅŸi simplu cheia hardware Wi-Fi la monitorul HDTV TA750 ÅŸi însufleÅ£iÅ£i lumea multimedia wireless cu ajutorul tehnologiei încorporate AllShare Samsung. Aceasta vă permite să transmiteÅ£i wireless conÅ£inut de pe dispozitivele digitale pe monitor, fără a fi nevoie să instalaÅ£i un program. Dacă nu aveÅ£i o cheie hardware, nu este nicio problemă… utilizaÅ£i pur ÅŸi simplu reÅ£eaua cu fir. AÅŸadar, filmele, fotografiile ÅŸi fiÅŸierele muzicale pot fi transmise imediat ÅŸi cu efort minim, wireless pe monitor de pe dispozitivele dvs.

Conectaţi-vă şi urmăriţi conţinutul cu ConnectShare

Dacă sunteÅ£i nerăbdător să urmăriÅ£i conÅ£inutul digital, indiferent că este vorba despre filme, imagini sau muzică, nu vă pierdeÅ£i timpul ÅŸi utilizaÅ£i la maximum ConnectShare. Prin simpla conectare a dispozitivului de memorie HDD sau USB la monitorul HDTV TA750 prin intermediul portului USB, ConnectShare permite vizualizarea conÅ£inutului fără a fi necesară pornirea PC-ului sau a laptopului. AveÅ£i posibilitatea să vă bucuraÅ£i de conÅ£inut ÅŸi nu este decât un alt mod în care TA750 aduce comoditatea în viaÅ£a dvs.

 

Realizaţi mai multe cu suportul multiplu de intrare

Dacă vă place multitaskingul, atunci monitorul HDTV TA750 este partenerul dvs. perfect. Cu spaÅ£iu pentru până la 7 dispozitive, vă puteÅ£i simplifica munca fără a fi nevoit să manevraÅ£i diferite dispozitive. Este ca ÅŸi cum aÅ£i fi posesorul unui centru multimedia. Suportul pentru diferitele intrări include 2 intrări HDMI, o intrare compozită, o intrare pe componente ÅŸi 2 intrări USB. Aceasta înseamnă că dispozitivele, cum ar fi laptopurile, PC-urile, playerele DVD ÅŸi Blu-ray ÅŸi consolele de jocuri se pot conecta direct la monitorul HDTV. AÅŸadar, cu monitorul HDTV TA750, puteÅ£i lucra într-un mod mai inteligent ÅŸi mai eficient.

 

În sfârÅŸit, întregul conÅ£inut HDTV, AV ÅŸi PC pe un singur monitor Samsung.

Monitorul HDTV TA750 Samsung este un mod mai amplu în care puteÅ£i urmări emisiunile TV, puteÅ£i accesa conÅ£inutul online, puteÅ£i lucra pe PC prin intermediul funcÅ£iei Picture-In-Picture. Acesta uneÅŸte lumea divertismentului cu cea a comunicării, creând o experienţă perfect integrată. BucuraÅ£i-vă de numeroasele posibilităţi.

Amplificaţi imaginile 3D cu un sistem de sunet 3D.

RăsfăţaÅ£i-vă auzul cu sunetul surround superior ÅŸi real 3D de la Samsung. Dotat cu sunet cinema SRS HD, cu tehnologie Dolby Digital Plus Pulse ÅŸi DTS pentru compatibilitate sporită, monitorul TA750 furnizează în mod consecvent cea mai înaltă calitate audio către dispozitivele compatibile, cum ar fi difuzoarele externe. Prin intermediul sistemului SRS ÅŸi al difuzoarelor sale „invizibile”, vă puteÅ£i bucura de un sunet surround 3D real. Este potrivirea perfectă pentru imaginile 3D. Åži, prin intermediul sistemului de sunet cu difuzoare externe, vă puteÅ£i uimi cu adevărat simÅ£urile prin sunetele 3D care vă vor învălui.

 

AplicaÅ£iile Smart Hub îmbunătăţesc experienÅ£a oferită de monitor

Smart Hub de la Samsung vă oferă posibilităţi nenumărate atunci când este utilizată cu monitorul HDTV TA750. Utilizând o cheie hardware wireless sau o conexiune LAN, gama variată de conÅ£inut, inclusiv sute de aplicaÅ£ii, devine disponibilă fără a fi nevoie nici măcar să porniÅ£i laptopul sau PC-ul. Acest lucru include ÅŸi accesarea site-urilor de reÅ£ele sociale, cum ar fi Facebook ÅŸi Twitter, permiÅ£ându-vă totodată să efectuaÅ£i actualizări ÅŸi să verificaÅ£i cele mai recente ÅŸtiri. Acest nou nivel de confort ÅŸi acces este o premieră în domeniu ÅŸi va schimba rapid modul în care interacÅ£ionaÅ£i cu monitorul dvs. AÅŸadar, deschideÅ£i o lume nouă cu monitorul dvs. HDTV TA750.

 

Multitaskingul este foarte uşor datorită tehnologiei PIP

BucuraÅ£i-vă de întregul potenÅ£ial al tehnologiei Picture-in-Picture cu ajutorul monitoarelor Samsung HDTV. Acestea satisfac necesităţile de ultimă oră ale utilizatorilor prin combinarea de conÅ£inut de la TV, PC ÅŸi dispozitive audio. ExcepÅ£ionala sa versatilitate permite o modalitate mult mai eficientă de lucru, dar ÅŸi un stil de viaţă mult mai confortabil. Multitaskingul cunoaÅŸte un nou nivel, unde lucrul la documente se poate combina foarte simplu cu vizionarea programelor TV. Deci, bucuraÅ£i-vă de libertatea de a urmări ceea ce doriÅ£i, atunci când doriÅ£i, cu ajutorul excepÅ£ionalelor caracteristici Picture-in-Picture de la Samsung.

 

ExperienÅ£a extremă 3D uimitoare iese în evidenţă datorită calităţii îmbunătăţite a imaginii.

ÎmbunătăţiÅ£i experienÅ£a monitorului dvs. cu cea mai bună calitate a imaginii. Caracteristici cum ar fi Ultra Clear Panel, vizualizarea Samsung Magic Angle, Mega DCR ÅŸi Photo Accuracy 100% asigură faptul că experienÅ£a dvs. vizuală este fără egal.

Vedeţi culori naturale cu Photo Accuracy 100%

Nimic nu întrece claritatea ÅŸi culorile naturale. Caracteristica Photo Accuracy 100% de la Samsung asigură faptul că momentele surprinse de dvs. cu ajutorul camerei foto sau al camerei video sunt reprezentate exact aÅŸa cum vi le amintiÅ£i. Caracteristica Photo Accuracy 100% se distinge prin culorile sRGB, standardul de culoare pentru dispozitivele digitale, cum ar fi monitoarele, camerele digitale ÅŸi scanerele, ÅŸi aduce la viaţă momentele imortalizate, fără distorsiuni neplăcute. Monitorul HDTV TA750 reproduce culorile astfel încât imaginile sunt realiste, de claritatea cristalului, fiind modalitatea perfectă de a retrăi amintirile dragi.

 

Bucuraţi-vă de imagini mai bogate, cu Ultra Clear Panel

Nu vă mulÅ£umiÅ£i cu o experienţă de vizionare stânjenită de reflecÅ£ii inutile ÅŸi cu un raport slab al contrastului. Datorită tehnologiei Ultra Clear Panel, monitorul HDTV TA750 oferă experienÅ£a perfectă de vizionare. Imaginile vibrante ÅŸi bogate sunt create prin capacitatea panoului de a evita reflecÅ£iile luminii externe, cum ar fi lumina soarelui, reducând astfel lucirea. Rezultatul este o calitate superbă a imaginii, mai clară ÅŸi cu un raport crescut al contrastului, cu tonuri mai profunde de negru ÅŸi culori mai luminoase. Este o experienţă vizuală dinamică pe care aÅ£i aÅŸteptat-o.

 


Magic Angle Vertical asigură mereu perfecţiunea

Monitorul Samsung HDTV TA750 beneficiază de caracteristica Magic Angle Vertical, oferind astfel un ecran cu imagine perfectă, chiar ÅŸi atunci când nu este privit direct din faţă. Aceasta înseamnă că puteÅ£i privi monitorul stând jos, în picioare sau aÅŸezat pe canapea, având mereu o perspectivă excelentă. Datorită celor 20 de paÅŸi diferiÅ£i ai unghiului (10 în sus ÅŸi 10 în jos), aveÅ£i mereu o variantă potrivită poziÅ£iei în care staÅ£i. AÅŸadar, când priviÅ£i cu Magic Angle Vertical, care este specializat ÅŸi pentru HDTV, este ca ÅŸi cum staÅ£i întotdeauna în faÅ£a ecranului, chiar ÅŸi atunci când nu o faceÅ£i.

Treceţi la nivelul următor cu Mega Dynamic Contrast

ExperimentaÅ£i niveluri noi ÅŸi uimitoare de culoare, strălucire ÅŸi calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast Ratio. Monitorul HDTV TA750 de la Samsung oferă imagini atât de realiste, încât vor transforma întreaga dvs. experienţă de vizionare. Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5000000:1, cel mai mare disponibil în prezent, monitorul TA750 se asigură că tonurile de negru sunt cele mai întunecate ÅŸi culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai strălucitoare. VeÅ£i remarca imediat imaginea de claritatea cristalului ÅŸi intensitatea sa incredibilă. Este asemenea unei explozii de culori, astfel încât alte ecrane par ÅŸterse în comparaÅ£ie cu acesta.

 

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Samsung T27A750 Full HD 3D cu TV Tuner t27a750
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 648.1 x 485.7 x 235.0
Greutate (Kg): 5.6
Putere consumata (W): 65.0 W
Display Contrast: Mega Contrast
Timp de raspuns: 5
Tip display: LED
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 300cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170/160
Rezolutie optima: 1920×1080
Imagine Semnal intrare: Audio Out (Mini Jack)
Component In (Y/Pb/Pr)
DVI Audio In (Mini Jack)
RF In (Terrestrial/Cable input)
Conectivitate Conectivitate: 2xHDMI
2xUSB 2.0
CI Slot
Scart
Facilitati Tuner TV: da
Functii: Conversie 2D-3D
Smart TV
Sleep Timer
Game Mode
Caption (Subtitle)
Auto Volume Leveler
Auto Channel Search
OSD: 29 limbi
Accesorii incluse: 3D Glasses (Bundle)
Remote Control
Batteries (for Remote Control)
Slim Gender Cable
Quick Setup Guide
E-manaul
Install CD (per giochi PC 3D driver S/ W)
Altele: Teletext (TTXT)
EPG
Allshare (Powered by DLNA)
Extended PVR
Remote Control App Support
Samsung 3D
3D Sound (TV)
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 63,1 x 45,3 x 19,1 cm
Greutate (Kg): 7 kg
Putere consumata (W): Typical 70 W / Max 80 W

Leave a Reply

Your email address will not be published.