Monitor LED 28 Philips 288P6LJEB UHD

imagine Monitor LED 28 Philips 288P6LJEB UHD 288p6ljeb/00

 • Rezoluţie 4K UHD UltraClear (3840×2160) pentru precizie

  Rezoluţie 4K UHD UltraClear (3840x2160) pentru precizie

  Aceste noi ecrane Philips oferă imagini de o claritate excepţională, cu rezoluţie 4K UHD (3840×2160). Utilizând panouri de înaltă performanţă cu o densitate mare a numărului de pixeli, oferite de surse cu lăţime mare de bandă precum DisplayPort, HDMI, Dual link DVI, aceste ecrane noi vor trezi la viaţă imaginile şi elementele grafice. Fie că sunteţi un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD-CAM sau utilizaţi aplicaţii grafice 3D sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips vă vor oferi imagini de o claritate excepţională.

 • Reîmprospătare SmartResponse la 1 ms pentru jocuri rapide

  Reîmprospătare SmartResponse la 1 ms pentru jocuri rapide

  SmartResponse este o tehnologie de accelerare exclusivă de la Philips care, atunci când este pornită, reglează automat timpul de răspuns la cerinţele specifice ale aplicaţiei, precum jocurile şi filmele, care necesită un timp de răspuns mai scurt pentru a produce imagini fără trepidaţii, temporizare şi umbre

 • MultiView oferă conectare şi vizionare activă dublă în acelaşi timp

  MultiView oferă conectare şi vizionare activă dublă în acelaşi timp

  Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView şi rezoluţie ultra înaltă, puteţi experimenta confortabil o lume a conectivităţii, indiferent dacă vă aflaţi la serviciu sau acasă. MultiView permite conectarea şi vizionarea activă dublă pentru ca dvs. să puteţi lucra cu mai multe dispozitive precum PC şi laptop, simultan, unul lângă altul, făcând extrem de uşoară realizarea sarcinilor multiple. Acum este uşor să vizionaţi fotbal în direct de pe set-top box în partea dreaptă, în timp ce navigaţi pe Internet de pe laptopul dvs. în partea stângă. Poate doriţi să nu pierdeţi din ochi fluxul de ştiri în direct cu sunet în fereastra mică, în timp ce lucraţi la ultimul dvs. blog.

 • SmartErgoBase pentru o ergonomie mai bună

  SmartErgoBase pentru o ergonomie mai bună

  SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • SmartConnect cu HDMI, port de afişare, VGA şi Dual link DVI

  SmartConnect cu HDMI, port de afişare, VGA şi Dual link DVI

  Dispunând de o conectivitate excelentă, aceste ecrane Philips vin echipate cu multi-conexiuni precum Dual link DVI, VGA, port de afişare, conector universal HDMI, permiţându-vă să vă bucuraţi de conţinut video şi audio necomprimat la rezoluţii înalte. Opţiunea USB 3.0 vă asigură că beneficiaţi de rate de transfer de date de mare viteză şi conectivitate globală în acelaşi timp. Indiferent de sursa pe care o utilizaţi, puteţi fi siguri că acest ecran Philips se va asigura că investiţia dvs. nu va deveni învechită prea curând!

 • Tehnologie MHL pentru a vă bucura de conţinutul mobil pe un ecran mare

  Tehnologie MHL pentru a vă bucura de conţinutul mobil pe un ecran mare

  Mobile High Definition Link (MHL) este o interfaţă mobilă audio/video pentru conectarea directă a telefoanelor mobile şi a altor dispozitive portabile la afişaje cu înaltă definiţie. Un cablu opţional MHL vă permite să vă conectaţi dispozitivul mobil care acceptă MHL la acest afişaj mare Philips MHL şi să vă vizionaţi videoclipurile HD care prind viaţă cu sunet complet digital. Nu doar că vă puteţi bucura de jocurile mobile, fotografii şi alte aplicaţii pe ecranul său mare, dar puteţi să vă încărcaţi simultan dispozitivul mobil astfel încât să nu vă lase fără alimentare la mijlocul drumului.

 • Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

  Înălţime mică între ramă şi masă pentru confort maxim la citire

  Monitorul Philips, mulţumită bazei SmartErgoBase avansate, poate fi coborât până la nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Înălţimea mică între masă şi ramă este soluţia perfectă dacă utilizaţi ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive pentru lucrul la calculator. În plus, permite utilizatorilor cu diferenţe mari de înălţime să utilizeze monitorul la unghiul şi setările de înălţime preferate, reducând oboseala.

 • USB 3.0 permite transferuri rapide de date şi încărcarea smartphone-urilor

  USB 3.0 permite transferuri rapide de date şi încărcarea smartphone-urilor

  Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5,0 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date şi ajutându-vă să economisiţi timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte cel mai recent standard global, permiţându-vă să utilizaţi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigură că nu va mai trebui să aşteptaţi să se elibereze lăţime de bandă. Investiţia dvs. în dispozitivele cu USB 2.0 este protejată, deoarece este compatibilă cu versiunile mai vechi.

 • 65% materiale plastice reciclate cu TCO Edge

  65% materiale plastice reciclate cu TCO Edge

  Certificarea TCO Edge este acordată produselor care ies din programele de etichetare ecologice existente. Cerinţele TCO peste standarde certifică suplimentar, că printre alte cerinţe, produsul utilizează minim 65% materiale plastice reciclate, este eficient energetic, utilizează un minim de materiale periculoase, are ambalaj reciclabil 100% şi este creat pentru reciclare simplă. Puteţi fi siguri că acest monitor Philips este un produs de ultimă generaţie, cel mai bun din clasa ICT, benefic pentru dvs. şi planetă deoarece vă ajută să faceţi o achiziţie IT verde în mod responsabil!

 • EPEAT Gold asigură cel mai redus impact asupra mediului

  EPEAT Gold asigură cel mai redus impact asupra mediului

  Monitoarele Philips certificate EPEAT GOLD asigură protecţie pentru sănătatea oamenilor şi mediu şi sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, asigurând emisii reduse de gaze cu efect de seră care modifică climatul. Programul EPEAT ajută cumpărătorii să evalueze, compare şi selecteze monitoarele pe baza a 51 de criterii ecologice, acceptate de EPA SUA. Certificarea GOLD asigură faptul că cel puţin 30% din plasticul utilizat este răşină din produse reciclate, care asigură minimizarea utilizării materialelor toxice şi periculoase. EPEAT Gold este valabil numai în regiunile în care Philips îşi înregistrează produsul. Pentru starea înregistrării din ţara dvs., vizitaţi www.epeat.net.

 • Calibrate pentru culori vii şi realiste

  Experimentaţi imaginile în culori vii şi realiste. Cu peste un miliard de culori, imaginile dvs. arată exact aşa cum le-aţi văzut, fără anomalii vizuale şi nuanţări.

 • Boxe stereo integrate pentru multimedia

  O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

Cumpara Monitor LED 28 Philips 288P6LJEB UHD ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 28 Philips 288P6LJEB UHD 288p6ljeb/00
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport: 555 x 550 x 244 mm
fără suport: 555 x 388 x 65 mm
Greutate (Kg): cu suport: 6.97 kg.
fără suport: 4.64 kg.
Putere consumata (W): 17.1W
Alimentare: 100 – 240 V AC, 50 – 60 Hz
Display Contrast: 1.000:1
SmartContrast: 50.000.000 :1
Rezolutie optima: 3840 x 2160
Tip display: W-LED-Backlit
Tip Panel: TN
Timp de raspuns: 5
Diagonala: 28 inch (71.1cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 170º (H) / 160º (V)
Dimensiune punct (mm): 0.16 x 0.16 mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 1.07 miliarde
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 83 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 76 Hz
Imagine Semnal intrare: Analog,Digital
Conectivitate Interfata: USB 3.0 x 2 + încărcător rapid
Intrare audio PC
Plug & Play: DDC/CI
Mac OS X
sRGB
Windows 7
Windows 8
Conectivitate: USB,D Sub/VGA,DVI,DisplayPort,Audio
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Caracteristici superioare imagine: SmartImage
Difuzoare încorporate: 3W x 2
MultiView: Mod PiP/PbP, 2 x dispozitive
Blocare Kensington
OSD: Portugheză braziliană, Cehă, Olandeză, Română, Finlandeză
Franceză, Germană, Greacă, Maghiară
Italiană, Japoneza, Coreeană, Poloneză, Portugheză,
Rusă, Chineză simplificată, Spaniolă, Suedeză
Chineză tradiţională, Turcă, Ucraineană
Standarde: BSMI
Siglă CE
cETLus
FCC, clasa B
GOST
SASO
SEMKO
TCO 6.0
TUV Ergo
TUV/GS
WEEE
Altele: Raport lungime/lăţime: 16:9
Ajustare pe înălţime: 150 mm
Pivot: 90°
Rotativ: -65/65 grade
ÃŽnclinare: -5/20 grade
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu stativ: 659 x 573 x 273 mm
fără suport: 659 x 395 x 49 mm
Greutate (Kg): cu suport: 8,04 kg.
fără suport: 5,24 kg.
Putere consumata (W): 50.5W
Alimentare: 100 – 240 V AC, 50 – 60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 28 Philips 288P6LJEB UHD are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.