Monitor LED 27 Philips 272C4QPJKAB HDMI

imagine Monitor LED 27 Philips 272C4QPJKAB HDMI 272c4qpjkab/00

 • Tehnologia PLS Quad HD asigură imagini color de 8 biţi şi 109 ppi

  Tehnologia PLS Quad HD asigură imagini color de 8 biţi şi 109 ppi

  Acest ecran profesional de la Philips utilizează cel mai recent ecran HD PLS Quad, ce vă oferă imagini superbe în unghiuri ample cu o rezoluţie extrem de mare, de 2560×1440 pixeli. Cu o profunzime excelentă a culorii de 8 biţi, combinată cu o densitate de 109 ppi, vă puteţi bucura acum de imagini sRGB în culori profesionale reale, în comparaţie cu ecranele cu adâncime limitată a culorii, de 6 biţi şi densitate de 82 ppi. Luminozitatea crescută şi consumul scăzut de energie, relative în cazul ecranelor tradiţionale cu unghi amplu, asigură performanţe excepţionale întotdeauna, economisind în acelaşi timp şi energie. Se potriveşte cel mai bine aplicaţiilor profesionale precum CAD, Design elemente grafice şi Redare imagine etc.

 • Imagini de claritate excepţională cu rezoluţie Quad HD de 2560×1440 pixeli

  Imagini de claritate excepţională cu rezoluţie Quad HD de 2560x1440 pixeli

  Cele mai recente ecrane de la Philips oferă imagini de o claritate excepţională, cu rezoluţie Quad HD de 2560×1440 sau 2560×1080 pixeli. Utilizând ecrane de înaltă performanţă cu o densitate mare a numărului de pixeli, unghiuri de vizualizare ample de 178/178, oferite de surse cu lăţime mare de bandă precum Displayport, HDMI, Dual link DVI sau opţional Thunderbolt, aceste ecrane noi vor trezi la viaţă imaginile şi elementele grafice. Fie că sunteţi un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD-CAM sau utilizaţi aplicaţii grafice 3D sau un expert financiar pe foi de calcul enorme, ecranele de la Philips vă vor oferi imagini de o claritate excepţională.

 • PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

  PowerSensor ajuta la economisirea cu până la 80% din factura de energie electrică

  PowerSensor este un senzor pentru persoane integrat care transmite şi primeşte semnale infraroşii inofensive pentru a determina dacă utilizatorul este prezent şi reduce automat luminozitatea monitorului când utilizatorul pleacă de la birou, reducând costurile de energie cu până la 80 % şi prelungind durata de viaţă a monitorului

 • Camera web şi microfonul vă menţin conectaţi cu familia şi prietenii dvs.

  Camera web şi microfonul vă menţin conectaţi cu familia şi prietenii dvs.

  Camera încorporată de 2 megapixeli cu imagini uimitoare, luminoase şi clare, vă permite să socializaţi cu familia şi prietenii dvs. Microfonul său receptiv asigură transmiterea clară a vocii dvs. Puteţi auzi un sunet clar fie de la boxele stereo încorporate, fie de la căştile dvs., pe care le puteţi conecta pentru a purta conversaţii private. Această soluţie încorporată simplă elimină bătaia de cap legată de instalarea camerei şi poziţionarea microfoanelor.

 • MultiView oferă conectare şi vizionare activă dublă în acelaşi timp

  MultiView oferă conectare şi vizionare activă dublă în acelaşi timp

  Cu ecranul de la Philips cu tehnologie MultiView şi rezoluţie ultra înaltă, puteţi experimenta confortabil o lume a conectivităţii, indiferent dacă vă aflaţi la serviciu sau acasă. MultiView permite conectarea şi vizionarea activă dublă pentru ca dvs. să puteţi lucra cu mai multe dispozitive precum PC şi laptop, simultan, unul lângă altul, făcând extrem de uşoară realizarea sarcinilor multiple. Acum este uşor să vizionaţi fotbal în direct de pe set-top box în partea dreaptă, în timp ce navigaţi pe Internet de pe laptopul dvs. în partea stângă. Poate doriţi să nu pierdeţi din ochi fluxul de ştiri în direct cu sunet în fereastra mică, în timp ce lucraţi la ultimul dvs. blog.

 • SmartConnect prin HDMI, port de afişare şi Dual link DVI

  SmartConnect prin HDMI, port de afişare şi Dual link DVI

  Dispunând de o conectivitate excelentă, aceste ecrane Philips vin echipate cu multi-conexiuni precum Dual link DVI, port de afişare, conector universal HDMI, permiţându-vă să vă bucuraţi de conţinut video şi audio necomprimat la rezoluţii înalte. Opţiunea USB 3.0 se asigură că beneficiaţi de rate de transfer de date de mare viteză şi conectivitate globală în acelaşi timp. Indiferent de sursa pe care o utilizaţi, puteţi fi siguri că acest ecran Philips se va asigura că investiţia dvs. nu va deveni învechită prea curând!

 • Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

  Presetări SmartImage pentru setări de imagine uşor de optimizat

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante

  SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante

  SmartKolor este o tehnologie sofisticată de extindere a culorii care este capabilă să îmbunătăţească gama vizuală de culori a afişajului. Mărind nivelul de amplificare RGB al afişajului, această caracteristică vă permite să aveţi imagini bogate, puternice pentru a experimenta fotografii şi clipuri video remarcabile.

 • SmartTxt pentru o experienţă optimizată de citire

  SmartTxt pentru o experienţă optimizată de citire

  SmartTxt este un algoritm sofisticat care îmbunătăţeşte citirea unei aplicaţii pe bază de text precum documente PDF şi cărţi electronice care necesită în general mai multă concentrare. Caracteristica SmartTxt creşte contrastul şi claritatea cu strat de limitare a conţinutului text pentru o lizibilitate superioară. Optimizarea lizibilităţii este efectuată prin reglarea gradaţiei de griuri a afişajului, odată cu balansul de alb, luminozitatea şi contrastul.

 • Boxe stereo integrate pentru multimedia

  O pereche de boxe stereo de calitate înaltă integrate în monitor. Acestea pot fi vizibile frontal sau invizibile în partea inferioară, posterioară etc., în funcţie de model şi design.

Cumpara Monitor LED 27 Philips 272C4QPJKAB HDMI ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 27 Philips 272C4QPJKAB HDMI 272c4qpjkab/00
Display Contrast: 1000:1
SmartContrast: 20.000.000:1
Rezolutie optima: 2560 x 1440
Tip display: W-LED-Backlit
Tip Panel: PLS
Timp de raspuns: 12
Diagonala: 27 inch (68.58cm)
Intensitate luminoasa 300 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178º (O) / 178º (V)
Dimensiune punct (mm): 0.233 x 0.233 mm
Touchscreen: Fara Touchscreen
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M (realist de 8 biţi)
Rata orizontala de refresh (KHz): 30 – 90 kHz
Rata verticala de refresh (Hz): 56 – 75 Hz
Imagine Semnal intrare: Digital
Conectivitate Interfata: Intrare audio PC
2 x HDMI
1 x DisplayPort
1 x DVI-D
Plug & Play: DDC/CI
Mac OS X
sRGB
Windows 8/7/XP
Conectivitate: DisplayPort,DVI,HDMI,Audio
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Caracteristici superioare imagine: SmartImage
Cameră Web încorporată de 2,0 megapixeli
cu microfon ÅŸi indicator cu LED
MultiView: Mod PiP/PbP, 2 x dispozitive
OSD: Portugheză braziliană, Cehă, Olandeză, Română ,Finlandeză
Franceză, Germană, Greacă, Maghiară
Italiană, Japoneza, Coreeană, Poloneză, Portugheză,
Rusă, Chineză simplificată, Spaniolă
Suedeză, Chineză tradiţională, Turcă, Ucraineană
Standarde: BSMI
Siglă CE
cETLus
FCC, clasa B
GOST
SASO
SEMKO
TCO 6.0
TUV Ergo
TUV/GS
WEEE
Altele: Raport lungime/lăţime: 16:9
ÃŽnclinare stand: -5/20 grad
Difuzoare încorporate: 2W x 2
Blocare Kensington
Montare pe perete VESA 100 x 100 mm
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): cu suport: 639 x 495 x 197 mm
fără suport: 639 x 405 x 64 mm
Greutate (Kg): cu suport; 6.3 kg.
fără suport: 5.6 kg.
Putere consumata (W): 38W
Alimentare: 100 – 240 V AC, 50 – 60 Hz

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 27 Philips 272C4QPJKAB HDMI are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.