Monitor LED 32 Philips BDL3220QL Full HD.

imagine Monitor LED 32 Philips BDL3220QL Full HD. bdl3220ql/00_resigilat

Acest produs este resigilat.
Redare media prin USB

Bucuraţi-vă de propria redare media prin portul USB. Conectaţi o unitate USB şi creaţi propriul conţinut de semnalizare pentru a transmite mesajele de marketing pe care le doriţi când le doriţi. Cu o gamă variată de formate media acceptate, acest player media puternic oferă o imagine excelentă şi flexibilitate reală.

Redare USB
SmartPower

SmartPower pentru economisirea energiei

Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată şi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% şi, implicit, a costurilor.

Consum de curent mai mic decât media produselor similare

Reducere a cantităţii de curent electric necesar pentru funcţionarea unui dispozitiv.

Consum de curent mai mic
3 ani garanţie

3 ani garanţie

Bucuraţi-vă de linişte sufletească absolută graţie garanţiei noastre de 3 ani. Beneficiind de centre de service în întreaga lume şi de reacţia noastră rapidă, puteţi fi siguri că, în cazul cel mai improbabil al unei defecţiuni a afişajului, vom identifica şi vom rezolva problema, spre satisfacţia dvs. completă, în cel mai scurt timp.

Tehnologie Full HD LED pentru imagini strălucitoare

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Conectaţi afişajul şi partajaţi cu DLNA

Partajaţi şi transmiteţi conţinut de pe dispozitivul mobil sau playerul media pe afişaj, cu toate dispozitivele media compatibile cu DLNA. Conectaţi fiecare dispozitiv cu un cablu Ethernet şi gestionaţi conţinutul în timp real în reţeaua locală. Conectaţi doar afişajul şi începeţi partajarea.

Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

Produsele de afişare Philips sunt concepute şi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice care pot afecta sănătatea şi mediul înconjurător.

Suită software Smart Control

Controlaţi şi gestionaţi toate afişajele de semnalizare ale reţelei dvs. cu ajutorul acestui instrument software puternic, care vă permite modificarea centralizată a setărilor afişajului dvs., prin intermediul unei conexiuni RJ45 sau RS232. Smart Control vă permite setarea intrărilor video, modificarea setărilor de culoare, setarea ID-ului afişajului atunci când creaţi pereţi de monitoare şi chiar diagnosticarea stării fiecărui afişaj, oferindu-vă tot controlul de care aveţi nevoie pentru a gestiona afişajele dvs. dintr-o locaţie centrală.

Creaţi o agendă de redare pentru ceea ce doriţi, când doriţi

Puteţi programa liber conţinutul potrivit la momentul potrivit pentru a vă satisface nevoile de informare a clienţilor. Combinaţi şi gestionaţi conţinutul prin mai multe semnale de intrare video, cum ar fi USB, VGA, DVI şi HDMI. Creaţi una sau mai multe liste de redare cu funcţia de programare pentru a beneficia de control 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Cumpara Monitor LED 32 Philips BDL3220QL Full HD. ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED 32 Philips BDL3220QL Full HD. bdl3220ql/00_resigilat
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 436.49 x 579.39 x 179.12 mm
Greutate (Kg): 4.1 kg.
Putere consumata (W): 42W
Display Contrast: 3000:1
Rezolutie optima: 1920×1080
Tip display: LED
Timp de raspuns: 6.5
Diagonala: 31.5 inch (80 cm)
Intensitate luminoasa 350 cd/mp
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178/178
Dimensiune punct (mm): 0.12125 x 0.36375 mm
3D: Fara 3D
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Conectivitate Interfata: Intrare video: DVI-D, HDMI, VGA (D-Sub analogic),
USB, Componentă (RCA), Compozit (RCA)
Intrare audio: Mufă de 3,5 mm, Audio stânga/dreapta (RCA)
Ieşire audio: SPDIF, Audio stânga/dreapta (RCA),
Control extern: RJ45, Mufă RS232C (intrare/ieşire) de 2,5 mm,
Mufă IR (intrare/ieşire) de 3,5 mm
Facilitati Tuner TV: nu
Boxe integrate: Cu Boxe
Functii: Caracteristici superioare imagine:
Escamotare miÅŸcare 3/2 – 2/2, Filtru 3D de tip pieptene
Restaurarea imaginilor interpolate compensate prin miÅŸcare,
Scanare progresivă, Deinterlacing 3D MA,
Îmbunătăţire dinamică a contrastului
OSD: Română, Franceză, Germană, Italiană
Poloneză, Turcă, Rusă, Chineză simplificată
Spaniolă, Chineză tradiţională
Standarde: CE, FCC, clasa B, CCC, RoHS, UL/cUL
C-Tick, BSMI, CB, GOST
Accesorii incluse: Cablu de alimentare CA
Cablu RS232
Cablu VGA
Telecomandă
Baterii pentru telecomandă
Manualul de utilizare pe CD-ROM
Ghid de iniţiere rapidă
Altele: Difuzoare încorporate: 2 x 10W RMS
Montare VESA: 200 x 100 mm
Raport lungime/lăţime: 16:9
Altele Dimensiuni (W x H x D mm): 745 x 439.5 x 39.8 mm
Greutate (Kg): 6.5 kg.
Putere consumata (W): 36W

Nota: Fotografia produsului Monitor LED 32 Philips BDL3220QL Full HD. are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Monitor LED 32 Philips BDL3220QL Full HD

imagine Monitor LED 32 Philips BDL3220QL Full HD bdl3220ql/00

Redare media prin USB

BucuraÅ£i-vă de propria redare media prin portul USB. ConectaÅ£i o unitate USB ÅŸi creaÅ£i propriul conÅ£inut de semnalizare pentru a transmite mesajele de marketing pe care le doriÅ£i când le doriÅ£i. Cu o gamă variată de formate media acceptate, acest player media puternic oferă o imagine excelentă ÅŸi flexibilitate reală.

Redare USB
SmartPower

SmartPower pentru economisirea energiei

Intensitatea luminii de fundal poate fi controlată ÅŸi presetată de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu până la 50% ÅŸi, implicit, a costurilor.

Consum de curent mai mic decât media produselor similare

Reducere a cantităţii de curent electric necesar pentru funcţionarea unui dispozitiv.

Consum de curent mai mic
3 ani garanţie

3 ani garanţie

BucuraÅ£i-vă de liniÅŸte sufletească absolută graÅ£ie garanÅ£iei noastre de 3 ani. Beneficiind de centre de service în întreaga lume ÅŸi de reacÅ£ia noastră rapidă, puteÅ£i fi siguri că, în cazul cel mai improbabil al unei defecÅ£iuni a afiÅŸajului, vom identifica ÅŸi vom rezolva problema, spre satisfacÅ£ia dvs. completă, în cel mai scurt timp.

Tehnologie Full HD LED pentru imagini strălucitoare

LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă ÅŸi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conÅ£in mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare ÅŸi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

Conectaţi afişajul şi partajaţi cu DLNA

PartajaÅ£i ÅŸi transmiteÅ£i conÅ£inut de pe dispozitivul mobil sau playerul media pe afiÅŸaj, cu toate dispozitivele media compatibile cu DLNA. ConectaÅ£i fiecare dispozitiv cu un cablu Ethernet ÅŸi gestionaÅ£i conÅ£inutul în timp real în reÅ£eaua locală. ConectaÅ£i doar afiÅŸajul ÅŸi începeÅ£i partajarea.

Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

Produsele de afiÅŸare Philips sunt concepute ÅŸi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanÅ£ele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului ÅŸi a altor substanÅ£e toxice care pot afecta sănătatea ÅŸi mediul înconjurător.

Suită software Smart Control

ControlaÅ£i ÅŸi gestionaÅ£i toate afiÅŸajele de semnalizare ale reÅ£elei dvs. cu ajutorul acestui instrument software puternic, care vă permite modificarea centralizată a setărilor afiÅŸajului dvs., prin intermediul unei conexiuni RJ45 sau RS232. Smart Control vă permite setarea intrărilor video, modificarea setărilor de culoare, setarea ID-ului afiÅŸajului atunci când creaÅ£i pereÅ£i de monitoare ÅŸi chiar diagnosticarea stării fiecărui afiÅŸaj, oferindu-vă tot controlul de care aveÅ£i nevoie pentru a gestiona afiÅŸajele dvs. dintr-o locaÅ£ie centrală.

CreaÅ£i o agendă de redare pentru ceea ce doriÅ£i, când doriÅ£i

PuteÅ£i programa liber conÅ£inutul potrivit la momentul potrivit pentru a vă satisface nevoile de informare a clienÅ£ilor. CombinaÅ£i ÅŸi gestionaÅ£i conÅ£inutul prin mai multe semnale de intrare video, cum ar fi USB, VGA, DVI ÅŸi HDMI. CreaÅ£i una sau mai multe liste de redare cu funcÅ£ia de programare pentru a beneficia de control 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

(more…)

Leave a Reply

Your email address will not be published.