Monitor LED IPS Philips 23.8″ Full HD Display Port USB-C Negru 243B9

imagine 0 Monitor LED IPS Philips 23.8

Monitor LED IPS Philips 23.8″, Full HD, Display Port, USB-C, Negru, 243B9

Tehnologie IPS pentru culori bogate si unghiuri de vizualizare largi

Afisajele IPS utilizeaza o tehnologie avansata care va ofera unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade, facand posibila vizualizarea din aproape orice unghi a afisajului – chiar si in modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afisajele IPS va ofera imagini remarcabil de clare in culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme si pentru navigarea pe Web, dar si pentru aplicatii profesionale care necesita un nivel inalt de acuratete a culorilor si luminozitate uniforma in orice moment.

Conecteaza-ti notebookul cu un singur cablu USB-C

Acest afisaj Philips dispune de un conector USB de tip C cu alimentare electrica. Cu gestionarea inteligenta si flexibila a alimentarii, iti poti incarca direct laptopul compatibil. Conectorul USB-C subtire si reversibil permite conectarea usoara, printr-un singur cablu. Poti viziona continut video la rezolutie inalta si transfera date la viteze foarte mari, alimentandu-ti si incarcandu-ti in acelasi timp notebookul.

SmartErgoBase permite reglari ergonomice simple

SmartErgoBase este o baza de monitor ce permite reglarea ergonomica a ecranului si simplifica gestionarea cablurilor. Posibilitatile de reglare a inaltimii, inclinarii si rotirii permit obtinerea rapida a pozitiei de lucru perfecte. Sistemul elimina solicitarile fizice din timpul unei zile de lucru si permite gestionarea cablurilor, reducand „paienjenisul” de cabluri si pastrand aspectul profesional al biroului.

Mod LowBlue Mode pentru o productivitate care menajeaza ochii

Studiile au demonstrat ca, asa cum razele ultraviolete pot cauza leziuni oculare, si razele de lumina albastra cu lungime redusa de unda provenite de la afisajele cu LED-uri pot cauza leziuni oculare si pot afecta vederea in timp. Dezvoltata pentru confort, setarea de mod LowBlue de la Philips utilizeaza o tehnologie software inteligenta pentru a reduce lumina albastra daunatoare, cu lungime de unda redusa.

Oboseala ochilor redusa cu tehnologia fara scintilatii

Datorita modului in care luminozitatea este controlata in ecranele cu LED-uri si iluminare de fundal, unii utilizatori experimenteaza scintilatii pe ecranele lor, ceea ce cauzeaza oboseala ochilor. Tehnologia fara scintilatii de la Philips aplica o noua solutie pentru a regla luminozitatea si a reduce si mai mult scintilatiile pentru o vizualizare mai confortabila.

HDMI asigura conectivitatea digitala universala

Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfata multimedia de inalta definitie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video si audio de inalta calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice numar de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V si camere video).

HDMI asigura conectivitatea digitala universala

Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfata multimedia de inalta definitie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video si audio de inalta calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice numar de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V si camere video).

Alimenteaza-ti si incarca-ti notebookul compatibil de la monitor
Acest monitor dispune de un conector USB-C incorporat care respecta standardul de alimentare prin USB. Cu ajutorul functiei inteligente si flexibile de gestionare a alimentarii, acum iti poti alimenta si incarca notebookul compatibil* direct de la monitor, utilizand un singur cablu USB-C.

Ambalaj 100 % din materiale reciclate
Ambalaj 100 % din materiale reciclate pentru impact redus asupra mediului.

Cumpara Monitor LED IPS Philips 23.8″ Full HD Display Port USB-C Negru 243B9 ieftin

Caracteristici tehnice Monitor LED IPS Philips 23.8″ Full HD Display Port USB-C Negru 243B9 243b9/00
Conectivitate Conectivitate: 1 x HDMI,1 x Display port,1 x VGA
Ergonomie Altele: Gama: Home & Office,Format ecran: Wide,Tip suprafata display: 3H,Tehnologii: IPS,Tehnologii: LED,Tehnologii: SmartContrast,Tehnologii: Smart image,Tehnologii: PowerSensor,Tehnologii: SmartErgoBase,Tehnologii: EasyRead,Tehnologii: ENERGY STAR,Rotire: -175/175 grade,Inclinare: -5° + 30°,Pivotare: +90°~-90°
Facilitati Accesorii incluse: 1 x Monitor,1 x Suport,Cablu alimentare,Cablu DP,1 x cablu USB-C la A
Altele: Montare pe perete: VESA 100 x 100 mm
Display Altele: Gama: Home & Office,Format ecran: Wide,Tip suprafata display: 3H,Tehnologii: IPS,Tehnologii: LED,Tehnologii: SmartContrast,Tehnologii: Smart image,Tehnologii: PowerSensor,Tehnologii: SmartErgoBase,Tehnologii: EasyRead,Tehnologii: ENERGY STAR,Rotire: -175/175 grade,Inclinare: -5° + 30°,Pivotare: +90°~-90°
Facilitati Altele: Gama: Home & Office,Format ecran: Wide,Tip suprafata display: 3H,Tehnologii: IPS,Tehnologii: LED,Tehnologii: SmartContrast,Tehnologii: Smart image,Tehnologii: PowerSensor,Tehnologii: SmartErgoBase,Tehnologii: EasyRead,Tehnologii: ENERGY STAR,Rotire: -175/175 grade,Inclinare: -5° + 30°,Pivotare: +90°~-90°
Display Contrast: 1000 : 1,50000000:1
Diagonala: 23.8 inch
Dimensiune punct (mm): 0.275 nm
Facilitati Functii: Functii speciale: sRGB,Functii speciale: Kensington Lock,Functii speciale: Adaptive-Sync,Functii speciale: Low Blue Light,Functii speciale: Difuzoare 2x 2 W
Display Intensitate luminoasa 250 cd/m²
Rata de refresh (Hz): 75 Hz
Reproducere culori (milioane): 16.7 M
Rezolutie optima: Full HD,1920 x 1080
Tehnologie display: IPS,LED
Timp de raspuns: 4 ms (GtG)
Tip Panel: W-LED
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala (grade): 178 / 178 grade
Caracteristici Generale Altele: Gama: Home & Office,Format ecran: Wide,Tip suprafata display: 3H,Tehnologii: IPS,Tehnologii: LED,Tehnologii: SmartContrast,Tehnologii: Smart image,Tehnologii: PowerSensor,Tehnologii: SmartErgoBase,Tehnologii: EasyRead,Tehnologii: ENERGY STAR,Rotire: -175/175 grade,Inclinare: -5° + 30°,Pivotare: +90°~-90°
Putere consumata (W): 12.8 W,14.99 W
Standarde: CE,EnergyStar,SEMKO,WEEE,FCC Class B,TCO edge,PowerSensor,RoHS
Conectivitate Conectivitate: VGA,HDMI,DVI-D,DisplayPort,Headphone Jack,Intrare audio PC,4 x USB 3.2,1 x USB-C 3.2

Nota: Fotografia produsului Monitor LED IPS Philips 23.8″ Full HD Display Port USB-C Negru 243B9 are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
imagine 1 Monitor LED IPS Philips 23.8imagine 2 Monitor LED IPS Philips 23.8imagine 3 Monitor LED IPS Philips 23.8imagine 4 Monitor LED IPS Philips 23.8

One thought on “Monitor LED IPS Philips 23.8″ Full HD Display Port USB-C Negru 243B9”

Leave a Reply

Your email address will not be published.